top of page
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.babystories.net σας καλωσορίζει στον ψηφιακό του χώρο.

​Το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει προϊόντα μέσω Διαδικτύου που αφορούν κατά κύριο λόγο αναμνηστικά χειροποίητα μαξιλαράκια και καδράκια. 

​Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

 

​1. Όροι

Το www.babystories.net διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις. Η εκάστοτε αλλαγή όρων δεν  αφορά σε παραγγελίες οι οποίες ήδη έχουνε γίνει.

 

​​​2. ​Περιγραφή προϊόντων

Οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς. Παρόλα αυτά στην οθόνη του υπολογιστή σας κάποια προϊόντα μπορεί να εμφανίζονται ελαφρώς διαφορετικά στο χρώμα και στην υφή σε σχέση με την πραγματικότητα.

​​​​

3. ​Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ

 

4. Τρόποι πληρωμής

α) Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής)

β) Πληρωμή μέσω PayPal (απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής. Σε περίπτωση παραλαβής προϊόντος μέσω πληρωμής με PayPal ο αγοραστής θα πρέπει να έχει μαζί την ταυτότητα του).

γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο αγοραστής πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα για περαιτέρω οδηγίες.

​​​​

​5. ​​Αποστολή Προϊόντων

Αποστολή στην Ελλάδα

α) Για παραλαβή από την πόλη της Λάρισας : Την επομένη εργάσιμη ημέρα, χωρίς επιπλέον κόστος, με την προϋπόθεση την άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος δεδομένου ότι τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δεν είναι πάντα ετοιμοπαράδοτα. Σε κάθε περίπτωση ο αγοραστής θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα για περαιτέρω οδηγίες.

.β) Αποστολή με courier και πληρωμή είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε μέσω Paypal: Χρόνος παράδοσης 4-10 εργάσιμες ημέρες περίπου,  κόστος για την αποστολή 6€ (ο χρόνος παράδοσης δύναται να επηρεαστεί από καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, αργίες, απεργίες, λόγοι ανωτέρας βίας)

​Αποστολή στο Εξωτερικό

δ) Αποστολή με courier και πληρωμή είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είτε μέσω Paypal: Ο μέσος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται σε 5-15 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον προορισμό (ο χρόνος παράδοσης δύναται να επηρεαστεί από καιρικές συνθήκες, δυσπρόσιτες περιοχές, αργίες, απεργίες, λόγοι ανωτέρας βίας ενώ τυχόν προστιθέμενα έξοδα μπορεί να προκύψουν λόγω εκτελωνισμού της χώρας παράδοσης)

Για το επιπλέον κόστος λόγω αποστολής στη χώρα του Εξωτερικού επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2411 116 103 ή στο E-mail: info.babystories@gmail.com

 

​6. ​​​Πολιτική επιστροφών

α) Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που η ακύρωση παραγγελίας γίνεται ενώ η αποστολή του προϊόντος ήδη έχει ξεκινήσει (έκδοση τιμολογίου, πληρωμή ταχυμεταφοράς, αποστολή προϊόντος, κλπ), ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος είτε να πληρώσει τα συνολικά έξοδα του προϊόντος, είτε στην καλύτερη περίπτωση να χρεωθεί τα συνολικά έξοδα αποστολής και επιστροφής του ανέγγιχτου προϊόντος (συπεριλαμβανομένου των παραστατικών).

 

​β) Φυσική αλλαγή προϊόντος

Σε περίπτωση προβληματικού προϊόντος η ακύρωση της παραγγελίας είναι δωρεάν (επιστροφή και εκ νέου αποστολή του προϊόντος) με χρέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση δωρεάν φυσικής αλλαγής όλων ή μερικών από τα προϊόντα της παραγγελίας (συμπλήρωση φόρμας επιστροφής, βλ. παρακάτω) πρέπει να γίνει εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιβάλλεται προηγουμένως η άμεση επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημά μας στο +30 2411 116 103.

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις αλλαγής/επιστροφής προϊόντος :

1) Η άρτια κατάσταση του προϊόντος (όπως το παραλάβατε),

2) Η μη αφαίρεση των ειδικών σημάνσεών του (καρτελάκια/barcodes)

3) Η επιστροφή απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου (κατόπιν έλεγχο και έγκριση της εταιρείας μας).  

 

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάστασης αυτών.

Κάθε επιστροφή γίνεται προς τη διεύθυνση: Αλεξάνδρας 5 ΤΚ 41222, ΛΑΡΙΣΑ,  Τηλέφωνο: +30 2411 116 103, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη.

Η εταιρεία δεν θα κάνει δεκτή οποιαδήποτε επιστροφή που βαραίνεται με εξοδα  αποστολής και πραγματοποιείται με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών εκτός της speedex και της elta porta-porta.

Για την ΚΑΘΕ αλλαγή  ισχύει η εκάστοτε τρέχουσα τιμή κάθε ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.

Διαδικασία αλλαγής προϊόντος

Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής προϊόντος δηλώνοντας στο πεδίο "περιγραφή προβλήματος /σχόλια" ότι πρόκειται για αλλαγή παραγγελίας ​και στη συνέχεια επικοινωνήστε με το κατάστημα μας στο +30 2411 116 103.

Κάθε επιστροφή γίνεται προς τη διεύθυνση: Αλεξάνδρας 5 ΤΚ 41222, ΛΑΡΙΣΑ, προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη.

γ) Επιστροφή χρημάτων

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ και τον έλεγχο του προϊόντος, η επιστροφή χρημάτων θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ σε 20  εργάσιμες  ημέρες. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης που δηλώσατε.

​​

7. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του www.babystories.net και προστατεύεται από σχετικές διατάξεις. Απαγορεύεται οποιασδήποτε μορφής αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά, πώληση, χρήση, διανομή, του περιεχομένου της ιστοσελίδας   χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.​

​​

8. ​Προσωπικά δεδομένα και απόρρητο συναλλαγών

Τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών τους θεωρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

​​

9. Ασφάλεια συναλλαγών

Η ιστοσελίδα μας προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet.

 

10. Νόμισμα συναλλαγής

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€)

Τρόποι πληρωμής
Αποστολή προϊόντων
Πολιτική επιστροφών
bottom of page